Deelgemeente Charlois Rotterdam

Droogleever Fortuynplein op de schop

Dit jaar zal Gemeentewerken van 19 juli tot 1 oktober 2010 werkzaamheden gaan uitvoeren op het Droogleever Fortuynplein en omgeving. Deze werkzaamheden hebben ook consequenties voor bewoners en bezoekers van en naar deelgemeente Charlois.

De werkzaamheden zijn nodig om zorg te dragen voor nieuw asfalt, nieuwe verkeerslichten, nieuwe bebording en het oplossen van de onoverzichtelijke plekken op het plein. De werkzaamheden worden in drie fasen uitgevoerd, waarbij steeds een ander deel van dit verkeersplein (en omgeving) wordt afgesloten.

Omleidingen en verkeersoverlast

Op 19 juli zijn de werkzaamheden gestart op de G.J. de Jonghweg. De werkzaamheden aan het plein zelf beginnen op 4 augustus met de afsluiting van de halve rotonde aan de Maastunnelzijde. Vanaf 3 september wordt de andere helft van de rotonde, aan de Erasmus MC zijde, afgesloten. Door de werkzaamheden krijgt u te maken met omleidingen en verkeersoverlast.

Meer informatie
Voor deze werkzaamheden is ook een website gemaakt. Klik hier om deze te bekijken. U vindt hier meer en uitgebreidere informatie over de werkzaamheden, omleidingen etc.