Politie Hollands Midden

Leiden - Hagenaar aangehouden in onderzoek naar steekpartij

Leiden, 20-07-2010 o De politie heeft maandagavond 19 juli nog een verdachte aangehouden in het onderzoek naar een vechtpartij in een verenigingshuis aan de Hoflaan. De verdachte, een 22-jarige Hagenaar, wordt verdacht van poging doodslag. Hij deed eerder in deze zaak aangifte van mishandeling.

In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 juli liep een feest in het verenigingshuis aan de Hoflaan rond 02.30 uur uit op een vechtpartij. Drie personen raakten gewond, waaronder de Hagenaar, een 19-jarige Voorschotenaar en een 23-jarige Leidenaar. De Leidenaar werd in zijn buik gestoken en die nacht in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De Hagenaar en de Voorschotenaar konden na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

De Voorschotenaar en de Leidenaar waren zaterdag al aangehouden, maar zijn inmiddels vrijgelaten. De mannen blijven verdachten in de zaak. Uit het onderzoek blijkt dat de betrokkenen van de vechtpartij onder invloed waren van alcohol. De politie doet verder onderzoek.

Pijltje Lees het eerder verschenen nieuwsbericht