Samenwerking CliniClowns Nederland en Van Klaveren ccc b.v.

20/07/2010 11:07

Van Klaveren ccc

Op dinsdag 13 juli 2010 tekenden Gerhard van Klaveren, algemeen directeur van Van Klaveren ccc b.v. en Hans Geels, directeur CliniClowns Nederland een samenwerkingsovereenkomst voor de inzameling van lege printercartridges en gebruikte mobiele telefoons. Het doel van de samenwerking is tweeledig;

de opbrengst komt ten goede aan CliniClowns Nederland en de cartridges en mobiele telefoons belanden niet op de afvalberg; Total-Collect(R) zorgt voor hergebruik of een milieuvriendelijke verwerking daarvan.

Op www.total-collect.nl kunnen bedrijven en particulieren gratis speciale CliniClowns inzamelboxen en -enveloppen aanvragen. De inzamelboxen worden geplaatst bij bedrijven en instellingen en mogen gevuld worden met cartridges en mobieltjes. Wanneer de box vol is, wordt deze gratis opgehaald. In de enveloppe kunnen particulieren hun lege inkjetcartridge of oude mobiele telefoon kosteloos versturen aan Total - Collect. Total - Collect(R) zorgt vervolgens voor de verwerking. De opbrengst van het hergebruik of de milieuvriendelijke verwerking wordt aan CliniClowns Nederland geschonken.

Over CliniClowns

Stichting CliniClowns Nederland is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte en/of handicap. CliniClowns biedt hen afleiding en plezier en laat ze gewoon weer even kind zijn. Even hoeft er niets en kan het spel alle kanten op, afhankelijk van wat het kind wil en kan. Meer informatie over het werk van de stichting is te vinden op www.cliniclowns.nl

Total-Collect(R) en duurzaam ondernemen

Total-Collect(R) is een handelsmerk van Van Klaveren CCC bv. Zij ondersteunen bedrijven en organisaties door hen een deel van de milieuzorg uit handen te nemen; dit door de inzameling van lege (printer)cartridges en gebruikte mobiele telefoons. Duurzaam ondernemen staat voor Van Klaveren CCC centraal; ondernemen met milieu en mens als focus. Kijk voor meer informatie op www.total-collect.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.total-collect.nl