Nederlandse Tafeltennisbond


Vernieuwd bestuur blaast stichting JONIT nieuw leven in 20-7-2010

De stichting JONIT heeft een nieuw bestuur. Peter Hanning, Aletta Roorda en Petra Gommers zullen samen met Vincent van Kuijck (afgevaardigde NTTB) en zittend bestuurslid Jetty Borgers het nieuwe bestuur gaan vormen. De komende twee maanden zullen door het bestuur benut worden om achterstallig onderhoud te plegen en om de toekomst in de steigers te zetten.

JONIT staat voor Jeugd Ondersteuning Nationaal en Internationaal Tafeltennis. De stichting is in 1998 opgericht in samenwerking met onder meer de NTTB. JONIT heeft als hoofddoel het financieel ondersteunen van de nationale jeugdselectie. Dankzij deze steun kunnen zij deelnemen aan internationale toernooien en trainingskampen.

Peter Hanning, de nieuwe voorzitter van JONIT, over zijn drijfveer om de kar te gaan trekken: ,,Het doel van de stichting biedt mij de mogelijkheid om een kleine bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze Nederlandse talenten. Samen met de overige bestuursleden wil ik van JONIT een talentenfonds maken dat meer en meer een bijdrage gaat leveren. We moeten in de toekomst zorgen voor daadwerkelijk extra trainings- en speelmogelijkheden voor onze talenten."

De NTTB kan binnenkort een eerste financiële ondersteuning tegemoet zien. ,,We hebben een soort van verlanglijstje ontvangen van de NTTB. En ondanks het achterstallig onderhoud kunnen we een bijdrage voor een geplande trainingstage honoreren met een ondersteuning vanuit ons talentenfonds" , vervolgt Hanning: `We mogen niet vergeten dat JONIT dit kan doen door donaties en éénmalige giften van veel tafeltennisliefhebbers. Ja natuurlijk maak ik graag gebruik van deze gelegenheid om reclame te maken. Ik hoop dat veel liefhebbers net als ons ook een steentje willen bijdragen door nu een donatie te doen." Juicht u de initiatieven van het nieuwe bestuur toe en waardeert u hun inzet, laat dat dan ook aan ze merken. U kunt als lezer van deze website ook een bijdrage leveren aan het ondersteunen van onze talenten in Nederland door een bedrag over te maken op bankrekeningnummer 67.42.92.669 t.n.v. Stichting Jonit te Berkel en Rodenrijs o.v.v. nieuwe start.

NTTB/JONIT