Gemeente 's-Hertogenbosch

20-07-2010
Zomerschool voor 55+

Afbeelding zomerschool

Deze zomer gaat de allereerste Zomerschool voor 55 plussers in 's-Hertogenbosch van start met een zeer gevarieerd aanbod van workshops en activiteiten! Divers nam het initiatief hiervoor.

Voor veel ouderen is de zomervakantie een periode waarin gewone wekelijkse activiteiten stil liggen en bovendien veel kinderen en kleinkinderen met vakantie zijn. Een mooie gelegenheid dus om via de Zomerschool kennis te maken met nieuwe activiteiten en workshops op het gebied van kunst, cultuur, educatie, creativiteit en beweging. Kortom: een leuke manier van ontspannen en tegelijkertijd andere mensen te ontmoeten.

Voor ieder wat wils
Zo kunt u deelnemen aan Zumba dansen, sieraden maken, verhalen aan kleinkinderen vertellen, maaltijdsalades maken, speksteen bewerken, fotoboek maken online en gospels zingen. Ook worden allerlei activiteiten buiten georganiseerd, zoals djembe spelen in het park, met de digitale camera de natuur in, schilderen, nordic walken en fietsen.

De Zomerschool wordt georganiseerd door Divers, KBO 's-Hertogenbosch /HEVO Rosmalen en Vivent, Volkshogeschool, Openbare bibliotheek en de Muzerije.

Meer info
Heeft u van de zomer zin om mee te doen? U vindt het aanbod in de brochure zomerschool bij alle bibliotheken, sociaal-culturele centra, huisartsen -en fysiotherapiepraktijken en de wijkwinkels van Divers. U kunt het programma en een inschrijfformulier hier downloaden. Meer informatie is te vinden op de website van Divers: www.divers.nl.

Voor informatie of het toesturen van de brochure kunt u ook bellen (073) 521 64 61 Annie van Pinxteren, of mailen
a.van.pinxteren@divers.nl