Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 12.15 uur

Utrecht, 20-07-2010

Openbare dronkenschap

MAARSSEN Agenten hielden op maandagavond 19 juli een dronken man aan die voor overlast zorgde.

Rond 18.15 uur kreeg de politie de melding dat een man zich op het strand aan de Maarsseveensevaart zeer vervelend gedroeg. Ter plaatse troffen agenten de verdachte, een 39-jarige man uit Utrecht, aan. Hij bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn. Daarop hielden de agenten hem aan voor openbare dronkenschap. De verdachte is naar het politiebureau overgebracht en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Belediging

MAARSSEN Een jongeman vond het nodig op maandag 19 juli een agent te beledigen en werd aangehouden.

Rond 15.40 uur zagen agenten een auto met meerdere inzittenden over Bisonspoor rijden. De auto viel op, doordat één van de inzittenden met zijn hoofd en een arm uit het raam hing. De agenten besloten de auto en inzittenden te controleren. Eén van hen, een 22-jarige jongeman uit Maarssen, wilde zich eerst niet legitimeren, maar koos toch eieren voor zijn geld en gaf zijn rijbewijs. Vervolgens vond hij het nodig een agent te beledigen. Daarop werd hij aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Tegen hem is proces-verbaal voor belediging opgemaakt.

Bromfietser gewond

LOENEN AAN DE VECHT Een bromfietser raakte op maandag 19 juli gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 21.05 uur reed een 50-jarige automobilist uit Zuiddorpe over de Koningin Julianaweg. Een 16-jarige bromfietser uit Loenen aan de Vecht reed over een kruisend fietspad, zag de auto te laat en botste er tegenaan. Hij liep letsel aan zijn enkels op en is per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht.