Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 20-07-2010

Fietsers betrokken bij ongevallen

DONGEN: De politie behandelde op maandagmiddag 19 juli 2010 een verkeersongeval op de Wilhelminalaan in Dongen. Daarbij werd een 78-jarige vrouw uit Dongen aangereden. De vrouw reed rond 17.40 uur over de Wilhelminalaan richting Prinses Margrietstraat. Ter hoogte van die kruising stak zij vermoedelijk onverwacht naar links de rijbaan over om de Prinses Margietstraat in te draaien. Zij werd daarbij geschept door een achteropkomende personenauto. De auto werd bestuurd 25-jarige man uit Dongen. Het slachtoffer kwam ten val en is door het ambulancepersoneel ter observatie meegenomen naar het Twee Steden ziekenhuis.

SPRANG-CAPELLE: Bij een verkeersongeval op de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle raakte een wielrenner gewond. Het ongeluk gebeurde maandagavond 19 juli om 19.00 uur.
De veroorzaakster was een 58-jarige automobiliste uit Sprang-Capelle. Ze reed in haar auto achter drie wielrenners aan. Bij het passeren van de wielrenners raakte zij met haar rechtervoorwiel de fietser, waardoor de fietser ten val kwam. De 45-jarige fietser uit Drunen is per ambulance naar het Twee Stedenziekenhuis vervoerd vanwege last aan zijn linkerheup.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 20-07-2010 16:45 | © Regio Midden en West Brabant |