Gemeente Boekel


Informatieavond Randweg 20 juli 2010

Op 25 februari 2010 heeft de gemeenteraad een projectbesluit genomen voor de Randweg. In dit projectbesluit was voor het gedeelte tussen de Lage Raam en de Zandhoekse Loop nog geen tracé vastgesteld omdat er een drietal mogelijkheden was die nog nader onderzocht moesten worden. Het tracé voor het gedeelte ten noorden van de Lage Raam en ten zuiden van de Zandhoekse Loop, aansluitend op de bestaande N605, was al eerder vastgesteld.

Wij willen u uitnodigen voor een informatieavond op 20 juli a.s. aanvang 20.30 uur in Nia Domo. Tijdens deze avond zullen wij ons voorstel voor het tracé tussen de Zandhoekseloop en de Lage Raam presenteren. Dat voorstel zal tijdens de gemeenteraadsvergadering van 14 oktober aanstaande ter besluitvorming worden voorgelegd. Tevens zullen wij het proces en de ontwerpuitgangspunten toelichten waarmee wij voor de verdere detaillering van het tracé na besluitvorming in oktober 2010 verder zullen gaan.

Voor meer informatie over de randweg kunt u via de gemeente contact opnemen met de heer R. Vermeulen of een kijkje nemen op deze website.