Ingezonden persbericht


Mahindra Satyam benoemt Roger van Lier tot
Business Development Executive in de Benelux

Rijswijk, 20 juli 2010 - Mahindra Satyam, de nieuwe merknaam van Satyam Computer Services Ltd. (NYSE: SAY), benoemt Roger van Lier tot Business Development Executive voor de regio Benelux.

In zijn nieuwe functie is Van Lier verantwoordelijk voor het stimuleren van klantrelaties in de productiesector. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de ICT-dienstverlening. Voordat Van Lier bij Mahindra Satyam in dienst kwam, was hij Sales Director bij SAP- consultancybedrijf Intenzz Groep. In de periode daaraan voorafgaand was hij onder andere werkzaam bij Capgemini en Atos Origin.

"De benoeming van Roger van Lier onderstreept onze focus op deze regio waarin we al een aantal vooraanstaande klanten bedienen", zegt Sandy David, Managing Director van Mahindra Satyam. "Van Lier zal in zijn functie bijdragen aan onze groei in de Benelux, een belangrijke markt voor Mahindra Satyam. Hij ondersteunt onze bestaande klanten door ze te laten profiteren van onze geavanceerde diensten en adviezen."

Het kantoor van Mahindra Satyam is verhuisd naar Rijswijk. Deze vestiging is vanaf nu het hoofdkantoor van de Benelux-regio. Het bedrijf had al vestigingen in Eindhoven en Brussel.

Over Mahindra Satyam
Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren.

De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management, en infrastructuurdiensten.

Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van $ 6,3 miljard. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling.

Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune® 500-organisaties. Het bedrijf heeft development- en delivery-centra in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Meer informatie is beschikbaar op www.mahindrasatyam.net. Volg Mahindra Satyam op Twitter: http://twitter.com/mahindra_satyam.

Voor meer informatie:



Ingezonden persbericht