Persbericht

LogMeIn introduceert Ignition voor Android

AMSTERDAM ­ 20 juli, 2010 ­ LogMeIn heeft LogMeIn Ignition uitgebracht voor Android smartphones en mobiele apparaten. Met deze remote access-applicatie kan vanaf het Android-toestel met één klik verbinding op afstand worden gemaakt met PC's en Macs.

Een video-demonstratie van de nieuwe Ignition voor Android is te bekijken op het YouTube-kanaal van LogMeIn, via de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=b533707rWuo

LogMeIn Ignition voor Android bevat de volgende mogelijkheden:


* Toegang en direct beheer op afstand van PC's en Macs met behulp van LogMeIn Free of LogMeIn Pro2
* Verbinden vanaf Android-apparaten met Android OS v1.5 of recentere versies
* Inloggen met één klik door gebruik van lokaal geëncrypteerde en opgeslagen account- en wachtwoordgegevens
* Navigeren van een computer - inclusief bewegen van de muis - met gebruik van Android-touch navigatie, inclusief 'hand-tool' en zoom
* Toegang tot 'full screen'-toetsenbord en gebruik van Mac- of PC-sneltoetsen
* Op afstand schakelen tussen monitoren voor het bekijken van uitgebreide desktops

"Onze wereldwijde community heeft veel inbreng gehad in de ontwikkeling van remote access vanaf Android-apparaten", zegt Andrew Burton, vice president Access & Managment bij LogMeIn. "Tienduizenden Bèta-gebruikers hebben Ignition voor Android uitgeprobeerd en ons voorzien van feedback waarmee wij de applicatie verder konden verbeteren. Ignition voor Android is de eerste stap in de overall-ondersteuning van LogMeIn voor het Android-platform. Het is een logische uitbreiding van onze oplossingen voor mobiele individuen die toegang willen tot hun informatie vanaf elk apparaat."

Prijzen en beschikbaarheid
LogMeIn Ignition voor Android is beschikbaar in het Nederlands en geschikt voor Android OS v1.5 of recentere versies. De applicatie kan worden gebruikt op ruim 26 Android-apparaten, waaronder Nexus One, HTC Desire, HTC Dream, HTC Droid Incredible, HTC EVO 4G, HTC Hero, HTC Magic, Motorola Cliq, Motorola Droid, Samsung Moment en T-Mobile G1. LogMeIn Ignition voor Android kan worden gedownload vanaf de Android Market en kost éénmalig 23,99 euro.