Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

vwd group lanceert market manager 3.0 in Nederland Wijs & van Oostveen en Comtessa Vermogensbeheer zijn de eerste klanten binnen de financiële sector.

Amsterdam, 20 Juli, 2010 - vwd group, een toonaangevende Europese aanbieder van informatie, communicatie en technologie oplossingen voor de financiële sector, heeft de nieuwste versie van haar innovatieve marktinformatiesysteem voor banken, verzekeringsmaatschappijen en financiële dienstverleners, vwd market manager 3.0 geïntroduceerd in Nederland.

"We zijn verheugd de nieuwe versie van market manager in Nederland aan te kunnen bieden. We hebben al twee klanten binnen de financiële sector, Wijs & van Oostveen en Comtessa Vermogensbeheer hebben beiden gekozen voor vwd market manager", aldus Danny Bresseleers, General Manager van vwd group BeNeFrance.

Sinds 1 juli maken vermogensbeheerders van Wijs & van Oostveen en Comtessa Vermogensbeheer gebruik van vwd market manager. Bij Wijs & van Oostveen heeft de prijs en de stabiliteit van de software een belangrijke rol gespeeld in hun besluit om voor vwd market manager te kiezen. Voor Comtessa Vermogensbeheer waren de concurrerende prijsstelling in combinatie met de functionaliteit van de software de doorslaggevende factoren om hun oude systeem in te ruilen voor vwd market manager.

"Met de nieuwe versie 3.0, heeft vwd group een aantal belangrijke stappen gezet om aan de toenemende behoefte van haar klanten te voldoen. We richten ons op onze lokale markten en hun individuele behoeftes. De acquisities van onze Europese dochterondernemingen en de inbreng van onze lokale klanten stellen ons in staat om onze producten aan te passen aan de behoeftes van onze klanten. Onze Nederlandse klanten profiteren van belangrijke nieuwe funcionaliteiten zoals lokaal nieuws en beleggingsfondsendata," volgens Domingo Santos Marañón, Director Product Management, vwd group.


Ingezonden persbericht