VALOR stapt uit SUPERP


VALOR bv verzelfstandigt zich

DEN BOSCH, 20100720 -- Valor is met haar eigen SAP consultants en klanten uit de Superp moederorganisatie gestapt. Valor direktie (tevens) oprichters Leonieke Stayen en Armando dos Santos Gomes hebben daartoe het aandelenbelang van Superp Holding BV in Valor BV overgenomen. Dit was de finale stap nadat reeds op 27 mei jl. de ontvlechtings-overeenkomst was getekend tussen beide partijen.

Valor direktie (tevens) oprichters Leonieke Stayen en Armando dos Santos Gomes hebben daartoe het aandelenbelang van Superp Holding BV in Valor BV overgenomen. Dit was de finale stap nadat reeds op 27 mei jl. de ontvlechtings-overeenkomst was getekend tussen beide partijen.

Deze verzelfstandiging is ingegeven vanuit het feit dat Valor BV afgelopen 3,5 jaar een forse groei heeft doorgemaakt binnen de moederorganisatie Superp. Daarbij verdubbelde de winstgevende omzet. De direktie vond dat derhalve de tijd rijp was om op eigen benen te gaan staan en kon met de direktie van Superp afgelopen kwartaal tot overeenstemming komen over de voorwaarden van deze ontvlechting.

Deze verzelfstandiging houdt in dat Valor BV met haar zelfstandig geworven klanten en medewerkers als zelfstandige SAP serviceprovider gaat opereren incl. SAP All-in-One en SAP BCM Partnership.

De strategische plannen gaan uit van een groei naar 30-40 SAP consultants eind 2011 incl. aanstaande direktie-uitbreiding.

Valor biedt diensten in alle marktsegmenten maar heeft ook specialisten in huis op het gebied van Media en Zakelijke dienstverlening. Daarnaast beschikt het ook over door SAP gecertificeerde All-in-One oplossingen genaamd Answers4Media en Answers4Creditmanagement.

Valor heeft reeds haar intrede genomen in haar gloednieuwe kantoor aan de Europalaan 12D, 5232 BC te 's-Hertogenbosch. Dat is op loopafstand van het SAP hoofdkantoor.





Ingezonden persbericht