Terratechnologie wint samen met Procter & Gamble prijs voor leveringsketenteam van het jaar

Bedrijven erkend voor teamwerk en samenwerking bij bereiken van leveringsketen-excellentie

NORWALK, Conn.--(BUSINESS WIRE)-- 20100720 --

Terra Technology (www.terratechnology.com), de meest betrouwbare leverancier voor vernieuwende leveringsketenoplossingen voor consumentenproductbedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat het samen met Procter & Gamble de European Supply Chain Distinction Award (Europese onderscheiding voor leveringsketens) voor het Leveringsketenteam van het jaar heeft gewonnen. De prijs werd uitgereikt aan Robert Byrne, CEO van Terra Technology en aan Nils Mueller, Intelligent Daily Forecasting Initiative Manager voor P&G, op de ceremonie van de prijsuitreiking die op 8 juni 2010 in het Clarion Congress Hotel in Praag plaats vond.

De European Supply Chain Distinction Awards is een openbare erkenning van organisaties die beste praktijken en excellentie in leveringsketen tonen. De winnaars zijn onafhankelijk gekozen na een grondige evaluatie door een beoordelingspanel gebaseerd op hun succes in het bevorderen van logistieke excellentie en leveren van leveringsketenvernieuwing.

Robert Byrne, CEO, Terra Technology, zei, “We zijn zeer vereerd met deze samenwerking met P&G, één van de meest gerespecteerde leveringsketens ter wereld. De oplossingen van Terra stellen P&G samen met andere klanten in staat om gegevens van detailhandels en consumenten te analyseren. Op deze manier is er een preciezere voorspelling van de vraag mogelijk, zodat serviceniveau's verhoogd worden en veiligheidsvoorraden verminderen. Met deze prijs wordt erkenning gegeven aan de enorme voordelen die MDS aan consumentenproductondernemingen in Europa en Aziё verschaft.”

Nils Mueller, Intelligent Daily Forecasting Initiative Manager, P&G, zei, “De oplossingen van Terra’s hebben ertoe bijgedragen dat P&G een grotere visie heeft gekregen met betrekking tot het consumentengedrag, waardoor wij ons beter op de consument konden richten en voorraden verminderden. Wij zijn zeer vereerd met deze belangrijke prijs en zien deze als waardering voor het sterke teamwerk dat tussen P&G en Terra Technology plaats vindt.”

Interne samenwerking is net zo belangrijk als externe samenwerking tijdens het leveren van een vernieuwende, snelle en consumentgerichte leveringsketen. Deze prestigieuze prijs bevestigt het belang van het teamwerk binnen het bedrijf voor een succesvolle leveringsketen op lange termijn. Het winnende team in deze categorie toont hoe dit een belangrijke uitdaging heeft overwonnen door middel van interne samenwerking en communicatie. Als een doeltreffende cohesie-eenheid heeft het team de prestatie geleverd om risico's te verlagen, hindernissen te overkomen en daadwerkelijke resultaten voor deze sector te bewerkstelligen.

Over Terra Technology

Terra Technology is de meest betrouwbare leverancier van vernieuwende leveringsketenoplossingen voor consumentenproductbedrijven. Terra Technology oplossingen maken beter gebruik van wiskunde- en downstream gegevens zoals POS ter verbetering van leveringsketenprestatie, zodat voorspellingsfouten tot 50 procent en voorraden tot 20 procent verminderen. Meer precieze voorspellingen leiden tot gelduitsparingen, voorraadvermindering, verbeterde klantenservice en minder verspilling. Enkele van de grootste voor consumenten verpakte goederenbedrijven maken gebruik van Terra Technology, waaronder Procter & Gamble, Unilever, Kraft Foods, Kimberly-Clark, ConAgra Foods en Campbell Soup. Voor meer informatie, ga svp naar www.terratechnology.com of bel +1 203 847 4007 x111.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Mediacontact
PAN Communications
Rebecca Parkhurst, +1-978-474-1900
rparkhurst@pancomm.com
of
Bedrijfscontact
Terra Technology
Mary Fields, +1-203-847-4007 x127

mary.fields@terratechnology.com