Ingezonden persbericht


Volop zomer met Kermis FM en de Deurzakkers

Speciaal voor Kermis FM zijn de Deurzakkers opnieuw de studio ingedoken. De temperaturen zullen daar tot recordhoogte zijn gestegen, want het resultaat is de dampende 'Dushi Dushi Summermix'. De basis voor de vriendschap tussen het Brabantse zangduo en de Tilburgse radiozender werd vorig jaar gelegd tijdens de eerste editie van Kermis FM. De Kermismedley die ze toen uitbrachten steeg al snel naar een hoge positie in de download top 100.
Clemens van Bracht en Willem van Schijndel komen het nummer zelf aankondigen en vertellen meteen wat de Tilburgse Kermis voor hen betekent. Op 20 juli zijn ze tussen 16:00 en 18:00 uur te vinden in de studio van Kermis FM. Centraal op het kermisterrein, voor de kerk op de Heuvel.
Kermis FM wordt mede mogelijk gemaakt door: Team Kapsalon, NS, Schrobbelèr, Hardy's, Gemeente Tilburg, The Talk, The Rocketeers, dbmg, De Ron & Nie Show, HGL, CSW, Hotel Mercure Tilburg, Brabo Horeca Groep, Café Slagroom, Heineken, IJssalon Intermezzo, De Feestspecialist , Club Soda, Abus en True ===

Noot voor redacties
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht