Ingezonden persbericht



GREENPIXX MEDIA NIEUW DUURZAAM FILMBEDRIJF

GreenPixx Media is een nieuw filmbedrijf uit Apeldoorn. GreenPixx Media is een filmbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van bedrijfsfilms, commercials, instructiefilms, sfeerimpressies, videoclips en reportages. Het bedrijf werd 5 juli jl. officieel opgericht door Demis van Eyden en Randy Gasper.

GreenPixx Media speelt in op de huidige behoefte van veel ondernemers om letterlijk en figuurlijk goed in beeld te komen bij de consument. Beelden zeggen meer dan 1000 worden en met de snelle ontwikkelingen van nieuwe en sociale media, voorziet GreenPixx Media in de behoefte om producten en dienst van bedrijven professioneel en duidelijk om te zetten in beeld. De film of commercial die hieruit ontstaat, kan veelal breed en creatief worden ingezet via diverse media om een zo optimaal rendement te halen uit de investering.

GreenPixx Media maakt van elke wens een op maat gemaakte film die past bij het karakter van het bedrijf, het product of de aangeboden dienst. De 2 jonge ondernemers Van Eyden en Gasper zitten vol frisse inspiratie en creativiteit. Het bedrijf hanteert een beleid waarbij de persoonlijke benadering en inspiratie van de klant zelf centraal staan. Wij maken van de wensen, één gedachte en zetten deze om in beeld en geluid, oftewel de ideale presentatie op film.

Tevens streeft GreenPixx Media een zo duurzaam mogelijk na. Voor briefpapier, enveloppen en visitekaartjes wordt recycled papier gebruikt, er wordt zo klimaatneutraal mogelijk gereden en omdat het nooit genoeg is, plant GreenPixx Media voor elke opdracht een boom terug via het Wereld Natuur Fonds. Dat verklaart ook het gedeelte Green in de tenaamstelling, dat gekoppeld wordt aan de Pixx van Pictures en Pixels. Inmiddels kunnen we melden dat we in ons jonge bestaan inmiddels 4 bomen hebben mogen planten.

Des te meer bedrijven wij kunnen voorzien van een bedrijfsfilm of commercial, des te meer bomen we kunnen planten. Wie voor onze kwaliteit kiest, kiest daarmee meteen voor de toekomst.

Indien een bedrijf, instantie, organisatie, vereniging, stichting of bandje een filmproductie wil maken, kan er contact worden opgenomen met Randy Gasper van GreenPixx Media op 06 16 01 66 66 of per mail: info@greenpixx.nl. En natuurlijk kan men meer informatie vinden over ons op: www.greenpixx.nl