SNS Reaal Groep

Voordracht Piero Overmars voor benoeming tot lid Raad van Commissarissen SNS REAAL

Utrecht, 12 juli 2010

De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. maakt het voornemen bekend de heer Piero Overmars (46) aan maakt het voornemen bekend de heer Piero Overmars (46) aan maakt het voornemen bekend de heer Piero Overmars (46) aan maakt het voornemen bekend de heer Piero Overmars (46) aan de de de de a aa algem lgem lgem lgemene ene ene ene v vv vergaderin ergaderin ergaderin ergadering van g van g van g van a aa aandeelhouders andeelhouders andeelhouders andeelhouders voor te dragen voor benoeming als voor te dragen voor benoeming als voor te dragen voor benoeming als voor te dragen voor benoeming als lid van de Raad van lid van de Raad van lid van de Raad van lid van de Raad van Commissarissen. Commissarissen. Commissarissen. Commissarissen.

De heer Overmars bekleedde in de periode 1989 tot en met 2007 verschillende functies in binnen- en buitenland bij ABN AMRO Bank. In 2006-2007 was hij lid van de Raad van Bestuur van ABN AMRO Bank. De heer Overmars is thans voorzitter van Stichting Nyenrode. Deze Stichting is eigenaar van Nyenrode Business Universiteit, waar hij in 1987 zijn MBA behaalde. De heer Overmars is tevens lid van de Raad van Commissarissen van Aronsohn Raadgevende Ingenieurs en van de Raad van Commissarissen van Van Dijk Educatie.

De heer Overmars wordt voorgedragen vanwege zijn jarenlange ervaring in het bankwezen en zijn gedegen kennis van de financiële dienstverlening.

Aan de algemene vergadering van aandeelhouders van SNS REAAL, die naar verwachting voor het einde van 2010 zal plaatsvinden, zal worden gevraagd te besluiten over de voordracht tot benoeming van de heer Overmars als lid van de Raad van Commissarissen. Het voornemen bestaat de heer Overmars tevens tot commissaris van SNS Bank N.V., REAAL Verzekeringen N.V. en SRLEV N.V. te benoemen.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren met een primaire focus op particulieren en het MKB in Nederland. Haar activiteiten bestrijken drie kernproductgroepen: sparen en beleggen, verzekeren en pensioenen en hypotheken en vastgoedfinanciering. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna Euro 129 miljard (ultimo 2009) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft bijna 7.700 medewerkers (FTE) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.