Gemeente Schagen

Nota 'inkopen met beleid'

Op 29 juni 2010 heeft de gemeenteraad de nota âInkopen met beleidâ vastgesteld. In deze nota geeft de gemeenteraad de beleidskaders en structuur aan ten aanzien van het te voeren inkoopbeleid. Met de vaststelling van de structuur is een duidelijke scheiding gemaakt tussen het strategisch niveau, het tactisch niveau en het operationeel niveau.

In de nota zijn de basiskaders aangegeven voor de rechtmatigheid en doelmatigheid, de interne en externe integriteit en de transparantie bij inkopen en aanbesteden. Ook staan er kaders in voor het duurzaam inkopen en de stimulering van de lokale/regionale economie. De nota heeft tot doel om de professionalisering van de inkoop en aanbesteding te verbeteren.

Â

De nota âInkopen met beleidâis te downloaden via de website, rubriek 'beleid en plannen'. Voor nadere inlichtingen kunt u vanaf 16 augustus 2010 op de maandagen en dinsdagen contact opnemen met de inkoopcoördinator de heer W.A. (Wilco) van Schagen telefonisch 0224-210405 of per mail wilco.vanschagen@schagen.nl.

Â