Politie Rotterdam Rijnmond

VERLATEN PLAATS ONGEVAL

VROUW AANGEHOUDEN NA VERLATEN PLAATS ONGEVAL

Datum publicatie: 21-07-2010 09:16

ROTTERDAM-NOORD - De politie heeft dinsdagmiddag een 39-jarige vrouw aangehouden, die was doorgereden nadat ze een man op een scooter had aangereden.

Tegen het middaguur kreeg de politie de melding dat de bestuurster van een auto was doorgereden nadat ze op de Zaagmolenbrug een aanrijding had veroorzaakt.

De man die de melding deed was de vrouw achtervolgd tot aan haar woonhuis. Het adres gaf hij door aan de politie. Agenten troffen de vrouw in haar woning aan. Ze bekende dat ze in de betreffende auto had gereden en dat ze de scooterbestuurder had aangereden. Ze begreep zelf niet goed waarom ze was doorgereden. De vrouw gaf wel aan dat ze op het punt stond terug te gaan naar de plaats ongeval, maar dat er toen al iemand voor de deur stond die vertelde dat de politie er aan kwam.

De 39-jarige Rotterdamse werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Haar auto werd in beslag genomen. De vrouw is inmiddels heengezonden, maar zal zich op een later tijdstip moeten verantwoorden voor de rechter.

De scooterrijder, een 32-jarige man uit Rotterdam, raakte lichtgewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.