Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 21-07-2010

Politie beleeft weer een rustige kermisdienst

TILBURG: Tijdens een wederom erg rustige kermisdienst werden
woensdagmiddag en avond vier aanhoudingen verricht. Twee daarvan waren overigens ter zake winkeldiefstal. Een van de winkeldievegges werd in verzekering gesteld omdat ze zaterdag ook al betrapt was.

Een 39-jarige Tilburgse werd omstreeks 22.20 uur op de Paleisring aangehouden. Ze zou in een café een medewerker geslagen hebben. Hij wilde echter geen aangifte doen. De vrouw bleek onder invloed van alcohol te zijn en werd vlak bij een attractie tegenover de horecazaak aangetroffen. Ze werd gevorderd te vertrekken, toen ze zich daar niets van aantrok werd ze aangehouden.

Een 41-jarige man uit Wenum Wiesel werd omstreeks 16.00 uur aangehouden op de Heuvelpoort. De man had zich misdragen in het hotel. Hij had daar na een medewerker mishandeld, door hem met gebalde vuist in het gezicht te slaan en met stoelen gegooid. Hoewel de medewerker geen aangifte deed, werd de verdachte toch op grond van de APV

Verder werden nog twee winkeldieven aangehouden. Een 18-jarige Tilburgse werd in een warenhuis op de Heuvelstraat betrapt op
winkeldiefstal. Ze had kleding met een waarde van 178 euro gestolen, middels de paskamertruc, ze had de beveiligingslabels van de kleding gescheurd waardoor deze onverkoopbaar is en vervolgens in haar tas gestopt.

Een 19-jarige Tilburgse werd betrapt in een schoenenzaak aan de Heuvelstraat toen ze zonder te betalen een paar sandalen meenam. Zij is in verzekering gesteld omdat ze zaterdag ook al betrapt was op winkeldiefstal.

Politie onderzoekt inbraak in winkel

HILVARENBEEK: Vannacht is omstreeks 03.00 uur ingebroken in een supermarkt aan de Bloemenstraat. De inbrekers hebben de voordeur met vermoedelijk een breekijzer geforceerd. Er zijn vermoedelijk sigaretten buit gemaakt.

Arrestaties na huiselijk geweld

BERKEL-ENSCHOT: De politie heeft vanmorgen omstreeks 06.30 uur in een woning 23-jarige man aangehouden ter zake huiselijk geweld. De 32-jarige bewoonster vertelde dat haar ex vriend op voor haar onbekende wijze, wellicht via een openstaand raam, de woning was binnen gekomen. Hij had, terwijl ze lag te slapen haar keel dichtgeknepen, ook had hij haar aan haren door de woning getrokken. Een vriend die eveneens in de woning was, bleek eveneens door de verdachte mishandeld te zijn. Ze wilden geen van beiden aangifte doen, gelet op de ernst van de zaak, werd besloten, de verdachte toch aan te houden. Hij is ingesloten.

TILBURG: Ook in de wijk Hasselt werd vannacht een 40-jarige man aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij zou in de woning zijn 40-jarige vriendin en haar zoon mishandeld hebben. De bewoonster was na de mishandeling de woning uitgevlucht. Op straat vertelde ze de agenten wat er gebeurd was. Hij had haar zoon twee keer in diens gezicht geslagen. Ook haar had hij met gebalde vuist net onder haar rechter oog geslagen en haar blouse gescheurd. Ze had daar een blauwe plek. Ze vertelde dat haar vriend problemen had op zijn werk. Er was ruzie ontstaan waarna hij agressief werd. Ze heeft aangifte gedaan. De verdachte is in verzekering gesteld.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 21-07-2010 11:02 | © Regio Midden en West Brabant |