Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 11.05 uur

Utrecht, 21-07-2010

Man verdacht van mishandeling

IJSSELSTEIN De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een mishandeling, die plaatsvond op dinsdag 20 juli omstreeks 23.00 uur voor een woning op de Koperslaan.

De bewoner, een 39-jarige man uit IJsselstein, werd door een man met vermoedelijk een steekvoorwerp belaagd, waardoor hij verwondingen opliep aan de borst. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Het slachtoffer deed na behandeling in het ziekenhuis aangifte op het politiebureau.

De identiteit van de man, die het letsel toebracht, is bekend bij de politie. De verwachting is, dat hij binnenkort zal worden aangehouden en wordt gehoord over de mishandeling en de toedracht.

Bekeurd voor drinken alcohol

HOUTEN Twee 17-jarige jongens uit Houten zijn bekeurd voor het bij zich hebben van geopende blikjes bier op de openbare weg.

Politiemensen controleerden dinsdag 20 juli omstreeks 20.15 uur op de Koningin Emmaweg het speelveldje achter de woningen. Dit naar aanleiding van klachten vanuit de buurt over dit soort overlast.

Verkeerscontrole

HOUTEN Bij een verkeerscontrole dinsdag 20 juli tussen 08.30 en 10.00 uur op de Utrechtseweg kregen 18 bestuurders een bekeuring.

De overtredingen bestonden uit het niet dragen van de gordel (10 x), het niet handenvrij bellen met een mobiele telefoon (5 x), het niet dragen van een helm (1 x), het niet hebben van een rijbewijs (1 x) en overtreding van de snelheid met een bromfiets (1).

Fietsster gewond

NIEUWEGEIN Een 56-jarige fietsster uit Harmelen raakte gewond bij een aanrijding met een auto.

Het ongeval gebeurde dinsdag 20 juli omstreeks 14.15 uur op de Lekkanaaldijk. De vrouw liep verwondingen op aan gezicht, been en arm. Zij werd voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Naar de toedracht van het ongeval en de betrokken automoblist wordt een onderzoek ingesteld.