Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 13 juli 2010

Bestemmingsplan `De Kommen van Bernheze'
Het college van burgemeester en wethouders heeft de `Notitie inspraakreacties De Kommen van Bernheze' vastgesteld. Deze notitie bevat de verslagen van de inspraakavonden, de beantwoording van de ontvangen inspraakreacties en de resultaten van het vooroverleg. De wijzigingen, voortvloeiend uit de inspraakreacties en het vooroverleg worden in het ontwerpbestemmingsplan verwerkt.
Het college biedt dit ontwerpplan in november 2010 aan de Raadscommissie Ruimtelijke Zaken aan.

Subsidie monument
Het college heeft een subsidie van EUR 5.523,- toegekend voor de restauratie van het gemeentelijke monument Hommelse Hoeve 1-3 in Heeswijk-Dinther.

Wet basisregistraties adressen en gebouwen
Het college heeft in het kader van de Wet basisregistraties adressen en gebouwen het processenhandboek vastgesteld. Daarnaast zijn er twee ambtenaren aangewezen als procesverantwoordelijken.

Energieneutraal Bernheze
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een begin te maken met het uitwerken van de Routekaart naar een Energieneutraal Bernheze. Daartoe zal voor de komende vier jaar een draaiboek worden opgesteld met activiteiten en projecten. Dit kan vervolgens gezien worden als het klimaatprogramma voor de periode 2010-2014.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35

undefined

Digitale nota

Brabants groen je eigen energiecoach