Gemeente Bernheze


Veghel mogelijk

Geboorteaangifte tijdelijk in Ziekenhuis Bernhoven Veghel mogelijk

Een pasgeboren kindje moet worden aangegeven in de gemeente waar het geboren is. Dat betekent dat de ouders van baby's die in een ziekenhuis worden geboren, soms aangifte moeten doen bij een andere gemeente dan de gemeente waar zij wonen.

Tijdens de vakantieperiode verwacht de Veghelse locatie van ziekenhuis Bernhoven dat het aantal vrouwen dat daar bevalt veel groter zal zijn dan normaal. Dat komt doordat in die periode de afdeling Gynaecologie in Oss gesloten is. Het aangeven van deze baby's zal dus bij de gemeente Veghel moeten gebeuren.

De gemeente Veghel en ziekenhuis Bernhoven willen deze ouders graag tegemoet komen. Daarom is het van 26 juli tot en met 3 september 2010 mogelijk om aangifte te doen in het ziekenhuis zelf, op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur. Deze mogelijkheid staat open voor de ouders van alle baby's die in die periode in het Veghelse ziekenhuis worden geboren. Natuurlijk kunnen zij ook nog steeds in het Stadhuis in Veghel terecht.

De afdeling Gynaecologie kan u informeren waar u in het ziekenhuis terecht kunt voor geboorteaangifte. Voor meer informatie over de geboorteaangifte kunt u bij de gemeente Bernheze terecht (0412) 45 88 88.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35

undefined

Digitale nota

Brabants groen je eigen energiecoach