Overeenstemming binnen de Unie KBO

21/07/2010 12:38

Unie KBO

Tijdens een ingelaste Unieraadsvergadering is de verhoging van de contributieafdracht aan de Unie KBO heroverwogen. Besloten is af te zien van een verhoging in 2011.

De federatie van 12 provinciale bonden heeft in gezamenlijkheid besloten om de komende maanden verder te werken aan de visie en doelstellingen van de Unie KBO voor de komende jaren en pas op basis van de uitkomsten daarvan de contributieafdracht voor 2012 en volgende jaren te bepalen. De KBO stelt het belang van een krachtige maatschappelijke organisatie voor zijn leden en ouderen in Nederland voorop.





http://www.uniekbo.nl


Noot voor de redactie:

De KBO is de grootste seniorenorganisatie van Nederland met 327.000 leden en heeft een netwerk van meer dan 60.000 vrijwilligers die zich samen inzetten op lokaal, provinciaal en nationaal niveau. De KBO biedt hulp en geeft advies op diverse terreinen, zoals bij het invullen van belastingformulieren en in probleemsituaties. Ook worden vele activiteiten georganiseerd op het gebied van ontspanning, reizen, opleidingen, enzovoort. Het behartigen van de belangen van senioren, vitaal of kwetsbaar, bij overheid, instellingen en bedrijfsleven is een belangrijke taak. De KBO zet zich in voor een blijvende actieve rol van senioren in de samenleving.


Noot voor de redactie,