Gemeente Borsele

Teamdag Wmo-raad Borsele

Op woensdag 7 juli 2010 is de nieuwe Wmo-raad bij elkaar geweest voor een teamdag. Doel van deze teamdag was kennismaking. De leden van deze Borselse adviesraad hebben die dag uitgebreid kennisgemaakt; met elkaar, maar ook met de Wet maatschappelijke ondersteuning. De leden weten nu wat de Wmo inhoudt, er zijn afspraken gemaakt over interne en externe communicatie, de negen prestatievelden zijn verdeeld over een aantal werkgroepen en de leden weten ongeveer wie er als persoon achter de functie van Wmo-raadslid zit. De Wmo-raad is één van de Borselse adviesraden, die gevraagd en ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders geven. De Wmo-raad richt zich daarvoor op het totale gebied van de Wmo.

Voor meer informatie over de Wmo of over de Wmo-raad kunt u contact opnemen met de gemeente Borsele, afdeling Welzijn (telefoon 0113-238322).
De vergaderingen van de Wmo-raad zijn openbaar. Wanneer u een vergadering wilt bijwonen, kunt u daarvoor ook contact opnemen met afdeling Welzijn.

WMO-teamdag WMO-teamdag