Politie Hollands Midden

Noordwijkerhout - Politietaken Noordwijkerhout aangestuurd door team Lisse-Hillegom

Noordwijkerhout, 21-07-2010 o Om met nog meer slagkracht te kunnen werken wil ons korps het aantal politieteams terugbrengen van 17 naar 12.

Ter voorbereiding daarop worden vanaf maandag 2 augustus de politietaken van Noordwijkerhout aangestuurd door team Lisse-Hillegom waar Peter Koot teamchef is. Noordwijkerhout viel daarvoor onder het verzorgingsgebied van team Noordwijk.

Voor het publiek verandert er weinig. De openingstijden van het steunpunt in het gemeentehuis van Noordwijkerhout blijven hetzelfde: op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. Buiten de openingstijden van het steunpunt kunnen de inwoners van Noordwijkerhout voor aangiften ook terecht in het politiebureau van Lisse, Wilhelminastraat 53. Om aangevers niet lang te laten wachten op het bureau verzoekt de politie hen een afspraak te maken voor het doen van aangifte. Via 0900-8844 kan de afspraak gepland worden op het gewenste moment waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de aangever en de politie.

Na sluitingstijd van bureau Lisse kan men eventueel ook terecht op het districtsbureau in Noordwijk, Duinwetering 101.

Openingstijden bureau Lisse; Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur.