Gemeente Onderbanken


Aanleg speelveldjes in Schinveld

De gemeente Onderbanken bereidt de aanleg van een aantal speelvoorzieningen voor. De plannen bestaan uit de aanleg van een trapveldje langs de Roode Beek aan A ge Water nabij het Infopoint en het opknappen en omheinen van een trapveldje langs de Leliestraat te Schinveld.
Â

Trapveldje A ge Water
Voor dit trapveldje is de benodigde bouwvergunning verleend. Er zijn echter zienswijzen ingediend. Dat houdt in, dat wij de bezwarentermijn afwachten voordat er met de aanleg van de speelvoorzieningen wordt begonnen. Als er geen bezwaren worden ingediend, kan na de bouwvakvakantie worden gestart met de werkzaamheden. De geplande opleverdatum (begin juni) is hierdoor niet gehaald. Werkzaamheden waarvoor geen vergunningen nodig zijn, zoals het aanleggen van een grasmat, worden zo spoedig mogelijk uitgevoerd. Uiteraard als de weersomstandigheden dit toelaten.

Trapveldje Leliestraat
De aanvraag voor dit speelveldje is voorgelegd aan de dorpsbouwmeester. Hij heeft geadviseerd om het plan op enkele punten aan te passen. Dit heeft ertoe geleid dat de vergunningverlening wat vertraging heeft opgelopen. Na vergunningverlening en het verstrijken van de bezwarentermijn zal ook hier gestart worden met het opknappen en omheinen van het trapveldje.
Â