Gemeente Lingewaal


Verkoop Waijestein Herwijnen gestart

Ten oosten van Herwijnen bouwt KleurrijkWonen het nieuwbouwproject Waijestein. Het project bestaat uit 21 eengezinswoningen en twee kleinschalige appartementencomplexen met in totaal 30 appartementen. Beiden zijn te koop en te huur. Sinds kort kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een koopwoning.

Te koop: 8 appartementen en 11 eengezinswoningen

KleurrijkWonen biedt 8 appartementen en 11 eengezinswoningen te koop aan. Wie hierin geïnteresseerd is, kan bij projectmakelaar Thea Ronde van Kaasjager & Boiten Makelaardij meer informatie verkrijgen of zich inschrijven. Zij zijn bereikbaar via (0418) 65 11 66 of via thea@postbus24.nl. Inwoners van gemeente Lingewaal krijgen voorrang bij de verkoop.

Â

Te huur: 7 appartementen en 10 eengezinswoningen

Zeven appartementen en tien eengezinswoningen zijn te huur via KleurrijkWonen. De verhuur start na aanvang van de bouw, vermoedelijk komend najaar. De technische informatie en/of tekeningen van de huurwoningen zijn vanaf dat moment ook beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen hun interesse op dit moment al kenbaar maken bij KleurrijkWonen door zich in te schrijven als woningzoekenden en hun woonwens in te vullen. Staat men al ingeschreven als woningzoekende? Dan kan men een wijzigingsformulier opvragen bij KleurrijkWonen om dit project toe te voegen op hun interesselijst. Meer informatie over de huurwoningen is te krijgen bij KleurrijkWonen, op het kantoor aan de Industrieweg 16 in Leerdam of via (0345) 67 29 11.

Â

Huur met zorgindicatie

De overige 15 appartementen zijn te huur voor mensen met een zorgindicatie. De appartementen worden door KleurrijkWonen verhuurd. Avondlicht speelt een rol bij de verdeling van de appartementen. Alle bewoners van de woningen in Herwijnen-Oost kunnen gebruik maken van diensten van zorgcentrum Avondlicht. Bijvoorbeeld zorgverlening vanuit de AWBZ (thuiszorg) of andere diensten die Avondlicht op verzoek van KleurrijkWonen zal ontwikkelen en aanbieden. Denkt u daarbij aan diensten die het langer zelfstandig wonen mogelijk maken. Ook kunt u gebruik maken van de activiteiten die in het zorgcentrum worden aangeboden, zoals de maaltijddienst en het persoonsalarm. Maar ook aan welzijnsactiviteiten als ontmoeting en gezelligheid.