Politie Amsterdam-Amstelland

Identiteit dode man Geldersekade bekend Andreoli In het water van de Geldersekade werd in de vroege ochtend van vrijdag 2 juli het stoffelijk overschot aangetroffen van een onbekende man. Uit onderzoek is nu gebleken dat het om de 33-jarige Alessandro Andreoli gaat (zie foto). De man is Italiaans van geboorte.

Inmiddels is vast komen te staan dat Alessandro op maandag 28 juni in de vroege avond is aangekomen in Amsterdam. Het vermoeden bestaat dat hij vanuit Mannheim (Duitsland) de trein naar Amsterdam heeft genomen. Hij heeft een tenger postuur, lengte 1.70 m en 53 kg., en heeft een opvallende tatoeage van een salamander in de rechterzijde van zijn hals. De man sprak gebrekkig Engels. Het vermoeden bestaat dat de man na aankomst in Amsterdam zich heeft opgehouden in de binnenstad.

Dode Geldersekade Vragen
Het onderzoeksteam heeft een aantal belangrijke vragen:
- Wie kan informatie geven over wat de man heeft gedaan of waar hij heeft verbleven in de periode van 28 juni t/m 2 juli 2010 ?
- Wie kent de man of heeft hem nog gezien in deze periode?

Informatie
Een ieder die de politie meer kan vertellen over Alessandro Andreoli wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van het district Centrum op telefoonnummer: 020- 559 2100.

Eerder bericht
08 juli 2010 Wie is de dode man in water Geldersekade?


____________________