KNHS

Stephanie Kooijman leidt na eerste dag bij de junioren 21 juli 2010
stephanie kooijmans - winston

1 | 2

KRONBERG (KNHS) Dressuuramazone Stephanie Kooijman (Rotterdam) gaat na de eerste dag van de landenwedstrijd van de junioren (14 18 jaar) aan de leiding op de Europese Kampioenschappen in het Duitse Kronberg. Met Winston (v. OO Seven) behaalde ze een percentage van 71,027%. Anne Meulendijks (Heeze) staat met MDH Ohio (v. Indoctro) op de vierde plaats met 69,135%.

Duitsland gaat nadat per land twee van de vier ruiters hebben gereden aan de leiding met 141,298%, gevolgd door Nederland die op dit moment op de zilveren positie staat met 140,162%. België staat op brons (135,514%). Donderdag volgt de tweede helft en aansluitend de medaille-uitreiking. Voor Nederland rijden dan Danielle Houtvast (Puth) en Teddy Wiedeler (Middenbeemster).

Via de website van het EK zijn de scores live te volgen en kunnen ook de protocollen, dus de scores per onderdeel worden bekeken. Ook staan hier alle uitslagen.

De Nederlandse afvaardiging ziet er als volgt uit:

Junioren (14 18 jaar):
Danielle Houtvast (Puth) - Rambo (v. Gribaldi)
Stephanie Kooyman (Rotterdam) - Winston (v. OO Seven) Anne Meulendijks (Heeze) - MDH Ohio (v. Indoctro) Teddy Wiedeler (Middenbeemster) - Seigneur (v. Le Vainqueur)

Young Riders (16 21 jaar):
Robin Beekink (Heeswijk Dinther) - Pablo (v. Ferro) Angela Krooswijk (Prinsenbeek) - Revino (v. Rohdiamant) Michelle van Lanen (Uden) - Incredible (v. Voltaire) Danielle van Mierlo (Maasland) - BMC Ucento (v. Metall)

Kijk hieronder in de download voor een presentatie met foto's van de Nederlandse afvaardiging.

Meer informatie en startlijsten: www.escon-marketing.de

foto's: digishots en melissen.net