Politie Rotterdam Rijnmond

BEELDMATERIAAL VAN STEEKPARTIJ

POLITIE ZOEKT GETUIGEN MET BEELDMATERIAAL VAN STEEKPARTIJ

Datum publicatie: 21-07-2010 15:33

ROTTERDAM - De politie heeft een grootschalig onderzoek opgestart na een steekpartij waarbij zaterdag een 30-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Getuigen gaven aan dat er mensen waren die de betreffende avond beelden van de steekpartij hebben gemaakt. De politie wil graag in contact komen met deze personen.

Zaterdag 17 juli reed het slachtoffer in zijn auto. Rond acht uur kreeg hij een woordenwisseling met een paar personen. Vervolgens stapte hij op de kruising van de Zaagmolenstraat met de Benhui-zerstraat uit zijn auto, waarna hij met een scherp voorwerp werd gestoken.

Hij vluchtte weg in de richting van het 1e Pijnackerplein. Hier werd hij ingehaald door zijn belagers en opnieuw gestoken. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Nog diezelfde avond hielden agenten een 25-jarige Rotterdammer en een evenoude Capellenaar aan voor mogelijke betrokkenheid bij de steekpartij.

Getuigenoproep
De recherche van het district Noord heeft inmiddels met veel getuigen gesproken. Een aantal van deze getuigen geeft aan dat er personen waren die beelden maakten.
Nu wil het team dat de dodelijke steekpartij onderzoekt, team Benthuizer, graag in contact komen met getuigen die beeldmateriaal van de steekpartij hebben. Dit kunnen beelden zijn die gemaakt zijn op de hoek van de Zaagmolenstraat met de Benthuizerstraat of beelden van de steekpartij op het 1e Pijnackerplein.

De recherche is ook op zoek naar een getuige, een man op een fiets, die kort voor de steekpartij op de verhoging van de Benthuizerstraat kruising Zaagmolenstraat met het slachtoffer en/of met de daders heeft gesproken. De man was gekleed in een lichtkleurig mouwloos t-shirt.

Ook getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben wordt gevraagd contact op te nemen met het team.

Heeft u informatie over het steekincident of heeft u beelden gemaakt met bijvoorbeeld een mobiele telefoon? Neemt u dan contact op het met team Benthuizer via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad anoniem 0800-7000.

Update op bericht: MAN OVERLEDEN NA STEEKPARTIJ