Ingezonden persbericht


De Boer sluit meerjarenovereenkomst met organisatie Vierdaagse

De Boer heeft een nieuwe meerjarenovereenkomst afgesloten met de organisatie van het grootste wandelevenement ter wereld, de Vierdaagse van Nijmegen. De Boer is al vele jaren betrokken bij dit evenement en levert tijdelijke accommodaties die onder andere worden gebruikt voor de ontvangst van VIP gasten, als blarenpoli's, horecaruimten, massagepaviljoens en informatiestands. De Vierdaagse duurt van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juli.

Marc van Raaij, Commercieel Directeur Nederland van De Boer licht toe: "De commitment van de Stichting Vierdaagse om samen met De Boer naar het eeuwfeest te gaan, is een kroon op onze jarenlange samenwerking."

In opdracht van Defensie bouwt De Boer ook elk jaar ruim 28.000 vierkante meter accommodaties voor Kamp Heumensoord, dat onderdak biedt aan de ongeveer 5000 militairen die meelopen tijdens de Vierdaagse. Dit zijn dan onder andere eet- en drinkgelegenheden, stafaccommodaties en geneeskundige ruimtes maar ook alle slaapzalen en sanitaire voorzieningen.

Foto bijschrift: Ondertekening meerjarenovereenkomst met dhr. Willemstein en dhr. Schreurs (Stichting Vierdaagse) en Marc van Raaij (De Boer).