Ingezonden persbericht


Eerste onafhankelijke online BOG-veiling van start

Sinds juni dit jaar organiseert Vastgoed-Auctions.nl voor de professionele markt online verkoopveilingen voor bedrijfsmatig onroerend goed (BOG) zoals kantoren, winkels, bedrijfsruimten, logistiek vastgoed en horecapanden. Door dergelijke objecten online te veilen hebben verkopers zicht op een hogere opbrengst in een korter tijdbestek. Inmiddels hebben al tientallen partijen uit de professionele vastgoedsector zich gemeld als bieder.

Met dit initiatief komt Vastgoed-Auctions.nl tegemoet aan de grote behoefte van de markt om op onafhankelijke basis toegankelijke internetveilingen voor de commerciële vastgoedsector te organiseren. De nieuwe service van Vastgoed-Auctions.nl dat al enige jaren actief is in het online veilen van koophuizen voor de particuliere markt, is een uitkomst voor vastgoedadviseurs, beleggers, woningcorporaties en vastgoedfinanciers die panden te verkopen hebben. Zij kunnen nu in zee met de eerste onafhankelijke veilingportal. Om een zo hoog mogelijke prijs voor de panden te realiseren zorgt Vastgoed-Auctions.nl ervoor dat het veilingaanbod permanent onder de aandacht wordt gebracht bij professionele doelgroepen. Zo zullen de te veilen panden in landelijk bekende vastgoedbladen - zowel op print als online - worden gepromoot. Dit met het oog om zoveel mogelijk bieders bij het veilingproces te betrekken. Het grote voordeel van online veilen bij Vastgoed-Auctions.nl is dat het biedingsproces stap voor stap te volgen is voor alle partijen. Bieders op de panden houden hierbij grip op het gehele biedingsproces. Men hoeft niet te wachten tot het gewenste object 'langskomt'. Een besparing in tijd die in uw voordeel werkt. Alle bieders worden vooraf uitvoerig gescreend en de veiling staat onder permanent notarieel toezicht. Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl: "Dankzij de ervaring van Vastgoed-Auctions.nl in de koopwoningmarkt hebben al veel particulieren de voordelen van het online veilen van hun huis ontdekt. Zo hebben verkopers ook in deze lastige woningmarkt nooit lang hoeven te wachten op een bod. In de meeste gevallen werden de huizen binnen vier weken verkocht tegen een hoger dan verwachte verkoopopbrengst. Dit succes wil Vastgoed-Auctions.nl ook gaan vertalen naar de commerciële vastgoedbeleggingsmarkt."

Het online veilen van BOG-vastgoed als een manier om het transactieniveau in de commerciële vastgoedmarkt te verhogen komt overigens steeds meer in zwang. Met het initiatief van Vastgoed-Auctions.nl heeft de commerciële vastgoedmarkt nu de eerste veilingportal die niet gelieerd is aan welke vastgoedadviseur dan ook. Vastgoed-Auctions.nl kan daarom geheel onafhankelijk optreden voor haar cliënten. Ook vastgoedadviseurs kunnen de dienstverlening van Vastgoed-Auctions.nl opnemen als extra service naar hun cliënten toe. De BOG-site van Vastgoed-Auctions.nl is te vinden op http://zakelijk.vastgoed-auctions.nl