Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 21 juli 2010

Ctac benoemt Léon van den Bogaert tot Directeur CMS Techniek

ICT-dienstverlener Ctac benoemt Léon van den Bogaert (42) tot Directeur Ctac Managed Services (CMS) Techniek. In deze functie is Van den Bogaert verantwoordelijk voor de hostingservices, het technisch beheer en de technische consultancy. Hij zal zich met name richten op het aanscherpen van de dienstverleningsstrategie voor hosting en beheer.

Voordat Van den Bogaert in dienst kwam bij Ctac, was hij Director Technology & Managed Services bij Magnus Technology Consultants. In die functie was hij verantwoordelijk voor alle technische aangelegenheden binnen Magnus. Hieronder vielen activiteiten als de operationele leiding van de technische afdeling, de verkoop van nieuwe hosting- en beheercontracten, en het bewaken van de financiële resultaten. Ook was Van den Bogaert bij Magnus in zijn rol als partner medeverantwoordelijk voor de algemene sturing van het bedrijf.

"Ctac is marktleider op het gebied van dienstverlening omtrent SAP-hosting. Ik zie

ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de mooie uitdagingen die Ctac in het vooruitzicht heeft. We gaan er samen voor zorgen dat we het juiste antwoord hebben op ontwikkelingen als nieuwe hostingconcepten en innovatieve datacenters."

/ / / / / / / / / /

Over Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer zeshonderd organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo maart 2010 had Ctac 481 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan NYSE Euronext in Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.