Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

RINTJE EN DENNIS OP ZOEK NAAR REISGENOOT VOOR SURFCLINIC ROBBY NAISH

Rijswijk, 21 juli 2010 - Kampioenen Rintje Ritsma en Dennis van der Geest gaan voor Club ROBINSON op zoek naar de ultieme 'surf champ' die hen van 16 tot en met 23 september zal vergezellen naar ROBINSON Club Soma Bay in Egypte. Daar nemen zij deel aan de champions clinic van surflegende Robby Naish, 23-voudig wereldkampioen surfen. De winnaar van deze Club Robinson Challenge 2010 mag 8 dagen lang de krachten meten met de kampioenen Robby, Rintje en Dennis en zal hiervan verslag doen op www.clubrobinson.nl

De ideale kandidaat is een bewuste levensgenieter die van 16 tot en met 23 september vrij kan nemen om, uiteraard geheel verzorgd, de uitgebreide sport- en wellness-faciliteiten en culinaire lekkernijen van ROBINSON Club Soma Bay uit te proberen en deel te nemen aan de champions clinic van Robby Naish. Na inschrijving op www.clubrobinson.nl/CHALLENGE2010 worden 10 kandidaten uitgenodigd voor deelname aan de ROBINSON CHALLENGE 2010 tijdens THE MISSION op 21 augustus in Brouwersdam. Hier worden de kandidaten door Dennis en Rintje op de proef gesteld en getest op hun winnaars mentaliteit.

Club Robinson
De Robinson Challenge 2010 wordt georganiseerd ter gelegenheid van de recente renovatie van ROBINSON Club Soma Bay. In 2009 is gestart met het FeelGood concept. De club is bij uitstek geschikt voor singles en couples en ligt aan een baai met de ideale omstandigheden voor wind- en kitesurfers. Club ROBINSON biedt volledig verzorgde clubvakanties in meer dan 20 clubs op de mooiste zon- en sneeuwbestemmingen, die zich kenmerken door uitgebreide sport- en wellness-faciliteiten van een hoog kwaliteitsniveau. Het van oorsprong Duitse merk is marktleider in clubvakanties waar sportiviteit en gezondheid centraal staan. ROBINSON is onderdeel van TUI Nederland en boekbaar bij elk ANVR reisbureau of via www.clubrobinson.nl. .


---