Ingezonden persbericht


Hilversum, 16 juli 2010

Sprookjesfiguren van de Sprookjescamping treden op in Avonturenpark Hellendoorn 21 juli, 28 juli, 4 augustus en 11 augustus

De Sprookjesfiguren van Sprookjescamping de Vechtstreek maken hun opwachting in Avonturenpark Hellendoorn. De succesvolle figuren van de camping zullen bezoekers verblijden met een vrolijke familieshow vol aanstekelijke liedjes en dansjes.

Op vier woensdagen in juli en augustus arriveren twee Sprookjesfiguren met de speciale Sprookjesbus in Avonturenpark Hellendoorn. Daar begroeten zij vanaf 10.00 uur alle kinderen. Een aantal keer per dag geven zij een show in het openluchttheater. De Sprookjesfiguren vertellen via een leuke familieshow het sprookje van Hannah de Heldhaftige en haar avonturen op de Sprookjescamping. Kinderen kunnen tijdens deze show meezingen en dansen met de Sprookjesfiguren en op deze manier kennismaken met de succesvolle figuren van de Sprookjescamping.

Over Sprookjescamping de Vechtstreek
Sprookjescamping de Vechtstreek is een verzorgde 5-sterren kindercamping voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar met een eigen sprookjesverhaal en sprookjesfiguren. De sprookjesvrienden staan iedere dag klaar om samen met de kinderen diverse activiteiten te ondernemen zoals knutselen, verkleden of zelf theater maken! Kijk voor meer informatie op www.sprookjescamping.nl.

Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:
Avonturenpark Hellendoorn is geopend t/m 31 oktober 2010 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur en tijdens de zinderende zomeravonden op 21 juli, 28 juli, 4 augustus en 11 augustus tot 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt ¤ 19,75 en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost ¤ 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.



Ingezonden persbericht