KNHS

Young Riders na eerste helft op zilveren positie 21 juli 2010
ek team junioren en yr 2010

KRONBERG (KNHS) Op de Europese Kampioenschappen Dressuur in het Duitse Kronberg staan de young riders nadat van ieder land twee van de vier ruiters hebben gereden op een zilveren positie (137,894%). Robin Beekink (Heeswijk Dinther) behaalde met Pablo (v.Drossan) een percentage van 69,105% en staat hiermee op een voorlopig vierde plaats. Michelle van Lanen (Uden) en Incredible reden naar een voorlopig vijfde plaats met 68,789%.

Duitsland gaat met een grote voorsprong aan de leiding met 143,790%. Denemarken staat nu derde, maar zit Nederland op de hielen met een totaalpercentage van 136,948%

Donderdag volgt de tweede helft en aansluitend de medaille-uitreiking. Voor Nederland rijden dan Danielle van Mierlo (Maasland) met BMC Ucento (v. Metall) en heersend Nederlands kampioene Angela Krooswijk (Prinsenbeek) met Revino (v. Rohdiamant).
Na vier combinaties, mag het slechtste resultaat per land worden weggestreept, dus het wordt een spannende dag donderdag in Kronberg.

Via de website van het EK zijn de scores live te volgen en kunnen ook de protocollen, dus de scores per onderdeel worden bekeken. Ook staan hier alle uitslagen.

De Nederlandse afvaardiging ziet er als volgt uit:

Young Riders (16 21 jaar):
Robin Beekink (Heeswijk Dinther) - Pablo (v. Ferro) Angela Krooswijk (Prinsenbeek) - Revino (v. Rohdiamant) Michelle van Lanen (Uden) - Incredible (v. Voltaire) Danielle van Mierlo (Maasland) - BMC Ucento (v. Metall)

Junioren (14 18 jaar):
Danielle Houtvast (Puth) - Rambo (v. Gribaldi)
Stephanie Kooyman (Rotterdam) - Winston (v. OO Seven) Anne Meulendijks (Heeze) - MDH Ohio (v. Indoctro) Teddy Wiedeler (Middenbeemster) - Seigneur (v. Le Vainqueur)

Kijk hieronder in de download voor een presentatie met foto's van de Nederlandse afvaardiging.

Meer informatie en startlijsten: www.escon-marketing.de
Zie het origineel