Too Late For Apologies


Internationale tentoonstelling in museum Le Secet

'S HEER ARENDSKERKE, 20100713 -- De tentoonstelling `Too Late For Appologies' toont het werk van vier internationaal opererende kunstenaars die een verschillende artistieke koers volgen maar allemaal het eindresultaat beschouwen als vorm van een serie voorafgaande uitgangspunten en dynamieken...Kris van Dessel(Antwerpen, B), Onno Poeisz (Rotterdam,NL), Scott Everingham(Toronto, CAN), GUES (Parijs, FR). Daarnaast wordt de Mural van Moritz Ebinger onthuld en presenteert het kunstenaarsinitiatief Kipvis zich in de Zeeuwse Zaal

Museum Le Secet heeft haar hoofdlocatie in de provincie Zeeland . In de loop van 2010 komen er dependances in Breda, Rotterdam, Amsterdam, Leeuwarden, Arnhem en Tilburg . Een klein museum met grote ambities. Al het werk wordt gedaan op vrijwillige basis. Kosten worden gedragen door Bianca Runge, giften van particulieren en dakzij sponsoring. Ook is er een kleine garantiesubsie van de Culturele Raad Goes om het museum en de plannen te realiseren.

Museum Le Secet wil mensen inspireren met hedendaagse kunst. dankzij de dependances reizen de tentoonstellingen door het hele land waardoor de tentoonstellingen ook bij u in de buurt komen. Onze website is een virtueel museum in aanbouw. Hier is gelegenheid te reageren op de tentoonstellingen of kunst. Het museum werkt samen met hedendaagse kunstenaars/curatoren.

Museum le Secet zet zich in voor een brede herwaardering van hedendaagse kunst en het beroep kunstenaar. Tekent u ook de petitie?

Het museum wil een positieve impuls geven in het denken over actuele hedendaagse kunst. Samenwerking, uitwisseling en inspireren is het uitgangspunt.

Museum Le Secet





Ingezonden persbericht