Ingezonden persbericht


MODE-ONTWERPERS DOLCE & GABBANA TE GAST BIJ CNN

Deze maand neemt CNN in het programma Revealed de kijkers mee naar de wereld van de Italiaanse mode-ontwerpers Dolce & Gabbana, die dit jaar hun 20-jarig jubileum vieren als ontwerpers van herenmode. Domenico Dolce en Stefano Gabbana onthullen aan de kijkers waar zij hun inspiratie vandaan halen; Sicilië; de wereld van de film en rode lopers; kleding; de catwalks; en hun intieme relatie als voormalig romantisch koppel en zakenpartners.

Dolce is de zoon van een Siciliaanse kleermaker en Gabbana van een Milanese PR man - een perfect koppel dat een Italiaans modemerk wereldwijd invloed en succes heeft gegeven.

Revealed bezoekt het duo op hun jacht in Cannes en op hun paradijselijke verblijf in Portofino, waar zij omringd worden door honden, moderne kunst en herinneringen aan vakanties met Madonna, Kylie Minogue en Eva Mendes. CNN spreekt met de supermodellen Claudia Schiffer en Eva Herzigova over de ontwerpen, de eerste campagnes en hoe het is om met hun te werken. In een sfeer van glamour en glitter analyseert CNN hun relatie. In Gabbana's eigen woorden: "als we niet zoveel van elkaar hielden zou Dolce en Gabbana niet bestaan..."

Voor meer informatie en een preview van de show zie: http://www.cnn.com/revealed

Revealed met Dolce & Gabbana duurt een half uur en wordt uitgezonden op:

Woensdag 21 juli om 10.30 uur en 18.30 uur

Zaterdag 24 juli om 10.30 uur, 19.00 uur en 22.30 uur

Zondag 25 juli om 7.30 uur en 19.30 uur


---

Noot voor de redactie (