Gemeente Gennep


Vierdaagse 2010

Doortocht
De Vierdaagse komt op donderdag 22 juli 2010 door twee kernen van de gemeente Gennep. De 40 en 50 kilometer lopers komen door het dorp Milsbeek en de 50 km lopers hiernaast ook nog door Ottersum. Tijdens de doortocht zijn er diverse muziekpodia langs de route. Het gemeentebestuur moedigt de lopers aan bij het Raadhuisplein in Ottersum aan en geeft hen een aandenken mee.
Ontvangst wandelaars
Op zaterdag 17 juli 2010 ontvangt het college van de gemeente Gennep wandelaars uit de gemeente. Zij krijgen, zoals ieder jaar, een t-shirt die zij kunnen dragen tijdens de Vierdaagse. De ontvangst vindt plaats om 11.00 uur in het oude stadhuis van Gennep (Markt 1) en duurt tot circa 12.00 uur. Lopers dienen hun startbewijs mee te nemen.

Verkeer
Donderdag tussen 06.00 en 12.00 uur zal een gedeelte van Milsbeek en Ottersum worden afgesloten voor al het verkeer. Er zijn omleidingsroutes en verkeersregelaars.
Er volgt nog een bericht op deze pagina en in de Maas- en Niersbode om inwoners te informeren over de verkeersmaatregelen en parkeren in de buurt.
balk

Route door Ottersum en Milsbeek

Hieronder kunt u de route downloaden van dag 3, de dag dat de Vierdaagse door de gemeente Gennep komt (22 juli 2010). Route dag 3
pijl De website van de Stichting Vierdaagse