Wooncomplex Groosman zet de bloemetjes buiten

12/07/2010 13:30

Stichting Vestia Groep

Woont u in het mooiste hofje of heeft u de mooiste tuin of balkon van wooncomplex Groosman in Oosterheem? Vestia Zoetermeer reikt drie prijzen uit. Samen met uw buren kunt u een prijs winnen voor het mooiste hofje. Ook zijn er mooie prijzen voor de mooiste tuin en het mooiste balkon. Als u mee doet, ontvangt u gratis een leuk starterspakket voor uw tuin of balkon. Deze week start de wedstrijd 'Zet de bloemetjes buiten' en ontvangen de bewoners hierover een flyer per post.

Waar en wanneer?

Op donderdag 22 juli tussen 8.00 - 11.00 uur en op woensdag 28 juli tussen 12.30 - 15.30 uur kunnen de bewoners van wooncomplex Groosman in Oosterheem bij het kantoor van hun complexbeheerder een starterspakket ophalen en hun deelname aan de wedstrijd bevestigen. Op woensdag 25 augustus beoordeelt de jury welk hofje, tuin en balkon er het mooiste bijstaat en worden de prijzen uitgereikt. De jury beoordeelt op originaliteit, creativiteit en netheid.

Verbeteren woonomgeving

Het verbeteren van de woonomgeving blijft een continue aandachtspunt. Vestia vindt het belangrijk dat onze huurders zich niet alleen prettig voelen in hun woning maar ook zeker in de (directe) woonomgeving. Daarbij is het belangrijk dat de (semi-) openbare ruimten schoon, heel en veilig zijn. Vestia wil een belangrijke rol spelen in het bevorderen van de gevoelens van veiligheid maar realiseert zich ook dat dit alleen kan in samenwerking met bewoners.