Gemeente Mook & Middelaar


Verkeersmaatregelen rondom de Vierdaagse

Route donderdag 22 juli

De wandelaars komen omstreeks 06.00 uur vanuit Heumen onze gemeente binnen en lopen via de Spijkerweg ÂRijksweg ÂMaasdijk Âterrein Maasstaete ÂDe Hove naar het Raadhuisplein. De 30 km. lopers verlaten hier via de Groesbeekseweg onze gemeente. De 40 en 50 km. lopers vervolgen hun weg via de Kerkstraat ÂKanaalweg ÂCuijksesteeg ÂMeulenbroekstraat ÂLambertusweg ÂElzenstraat ÂWitteweg ÂMuldershofweg ÂZevenbergseweg ÂSchildersweg richting Milsbeek.

Gedurende de doortocht over de Rijksweg N271 is de westelijke rijbaan, tussen de Spijkerweg en Maasdijk, afgesloten voor het verkeer. Het verkeer zal door de politie over de andere rijbaan geleid worden, zodat doorgaand verkeer mogelijk blijft. De Groesbeekseweg is vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur afgesloten voor het verkeer. Groesbeek is dan uitsluitend bereikbaar via Nijmegen of Milsbeek. Lokaal verkeer met bestemming de Bisselt kan via de Papenbergseweg en dâAvillaweg het gebied bereiken. De slagbomen aan het begin van deze wegen zullen hiervoor tijdelijk worden verwijderd.

Route vrijdag 23 juli

Tussen 08.00 uur en 15.00 uur lopen de wandelaars vanuit Cuijk via de pontonbrug over de Maas en de Cuijksesteeg ÂKanaalweg ÂKerkstraat ÂRaadhuisplein ÂRijksweg richting Nijmegen.

Vrijdag is de Rijksweg N271 vanaf het gemeentehuis in Mook tot aan Nijmegen afgesloten voor het verkeer. Molenhoek is bereikbaar via Groesbeek.

Op beide dagen is de betreffende route tijdens de doorkomst geheel afgesloten voor het verkeer. Houdt u er rekening mee dat deze straten dan niet met de auto bereikbaar zijn. Om de doorgang voor de wandelaars te garanderen is parkeren op de route niet toegestaan. Wij verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden en uw auto tijdig elders te parkeren. De gemeente maakt zo nodig gebruik van de wegsleepÂregeling.