Gemeente Gennep


Persberichten

Nieuw bericht
Aanstaande donderdag 22 juli trekt het vierdaagselegioen door de gemeente Gennep. De 40 km route komt door Milsbeek en de 50 km route door zowel Milsbeek als Ottersum. Het gemeentebestuur onderneemt diverse activiteiten. Leden van de pers zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Ottersum
Burgemeester en wethouders van Gennep moedigen de wandelaars op 22 juli van 8.00 tot 11.00 uur aan vanaf het Raadhuisplein in Ottersum. Burgemeesters van de regio Venlo zijn ook uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Alle wandelaars ontvangen een aandenken aan de gemeente van de collegeleden. Lopers uit de gemeente hebben afgelopen zaterdag 17 juli een T-shirt ontvangen met de opdruk 'Gennep, net zo vitaal als ik!', zo kan het college hen op de 22e goed herkennen en aanmoedigen.

Milsbeek
Tussen 9.00 en 11.00 uur zullen de collegeleden en hun gasten uit de regio Venlo naar Milsbeek gaan om de 40 km wandelaars te begroeten. Ook brengen zij een bezoek aan de Floriade truck, die in een weiland aan de Zwarteweg staat (naast de weg Potkuilen). Bezoekers van de Vierdaagse kunnen in deze truck een indruk krijgen van het evenement dat in 2012 in de regio Venlo plaatsvindt.


*********** Einde persuitnodiging***********