Gemeente Zwolle

Afrikaans vakantiepret in Ecodrome

trommelen

Expeditie Ecodrome Zwolle aan de Willemsvaart is tot met zondag 5 september in Afrikaanse sferen gehuld. Bezoekers kunnen in het themapark dansende Afrikanen tegenkomen, ritmische djembéklanken horen of Afrikaanse roofvogels over hun hoofd zien vliegen. De hele vakantie door kunnen kinderen spoorzoeken in het park of de spannende safariverhalen van Jet Dierenpret en Professor Weetveel meebeleven.

Op zondagen kunnen bezoekers van de African Summer deelnemen aan Afrikaanse dans en djembé workshops. Deze workshops worden verzorgd door Diop Percu, een groep muzikanten bestaande uit de Senegalese familie Diop. Met hun energie en ritmes zullen ze gegarandeerd vele voeten van de vloer krijgen.
Ook zijn er op deze dagen spectaculaire roofvogelshows, waarbij verschillende roofvogels en gieren soms rakelings over de hoofden van toeschouwers scheren.

Dagelijks geopend

Expeditie Ecodrome is tot en met 31 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00. Het themapark verlengt tot en met 31 augustus de openingstijden zelfs tot 18.00 uur. Een kaartje kost EUR 13,95. Kinderen van drie tot en met elf jaar betalen EUR 12,50.
* Meer informatie: www.ecodrome.nl