Provincie Utrecht

Asfaltcentrale wil nieuwe installatie

De asfaltmenginstallatie van de Asfaltcentrale Utrecht ( ACU) wordt waarschijnlijk vernieuwd. De ACU heeft bij de provincie Utrecht een vergunning voor een nieuwe installatie aangevraagd. Het traject van vergunningverlening is gestart met een bekendmaking in lokale kranten. Op 19 augustus organiseert de provincie een gedachtewisseling over de vergunning.

Tijdens het traject van vergunningverlening is er voor alle belanghebbenden ruimte om hun reactie op de ontwerpvergunning kenbaar te maken aan de provincie en om later eventueel in beroep te gaan.

Gedachtewisseling

Het is mogelijk om de stukken in te zien en zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling naar voren worden gebracht. De provincie stelt belanghebbenden ook in de gelegenheid om over het ontwerpbesluit van gedachten te wisselen. De provincie Utrecht organiseert deze gedachtewisseling op donderdag 19 augustus 2010 van 19.30 tot 21.30 uur in het provinciehuis (Pythagoraslaan 101 in Utrecht). Indien belanghebbenden van plan zijn om aanwezig te zijn bij de gedachtewisseling kunnen zij dit van te voren melden. Stuur daarvoor een e-mail naar Jacqueline.Theunisse@provincie-utrecht.nl.

Meer informatie?

Voor vragen over het naar voren brengen van zienswijzen lees hier de bekendmaking.
Voor meer informatie over de vergunningaanvraag lees hier het persbericht.
Zie het origineel
origineel