Gemeente Haren

Ontwerpbestemmingsplan Distelhof

Ter inzage vanaf 23 juli 2010

22/07/2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening J artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van vrijdag 23 juli 2010 het ontwerpbestemmingsplan `Distelhof' zes weken (tot en met 2 september 2010) ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan Distelhof
Het plangebied ligt tussen de achtererven van de woningen aan de Ridderspoorweg, Anjerlaan, Oude Middelhorst en de Klaproosweg in Haren en voorziet in de herontwikkeling van het voormalige bedrijventerrein `Vademo'. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is het plan van projectontwikkelaar Rottinghuis om op deze locatie 9 woningen te realiseren.

Terinzageligging
Het ontwerpbestemmingsplan Distelhof ligt tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de termijn van terinzageligging kan iedereen zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van de gemeente Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer C. Kuperus, telefoonnummer 050 53 39 911 of c.kuperus@haren.nl.