Politie Rotterdam Rijnmond

HOTEL: POLITIE ZOEKT GETUIGEN

OVERVAL OP VLAARDINGS HOTEL: POLITIE ZOEKT GETUIGEN

Datum publicatie: 22-07-2010 10:16

VLAARDINGEN - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een overval die plaatsvond in de nacht van woensdag op donderdag op een hotel aan de Kethelweg in Vlaardingen.

Rond kwart over twaalf kwam een nog onbekende man het hotel binnen. Daar bedreigde hij een personeelslid en een klant met een vuurwapen en eiste geld.

De man maakte een geldbedrag en een horloge buit en vluchtte daarna in de richting van het nabijgelegen Nieuwlandpark. Het personeelslid verkocht hij nog een schop.

Getuigenoproep
De politie stelde meteen een onderzoek in naar de dader. Daarbij werd ook een diensthond ingezet.

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien hebben van de overval of wellicht de dader herkennen. Het gaat om donkere man tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Hij droeg een opvallend blauw windjack met capuchon, een lichtgekleurde joggingbroek en hij had een blauwe baseballcap op. Daarnaast had hij een trolley bij zich.

Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.