Gemeente Valkenburg aan de Geul



Ronald McDonald Kindervallei zoekt 'gastvrije' vrijwillgers

Â

Kindervallei

Bent u dienstbaar ingesteld en vindt u het leuk om:
* Appartementen gereed maken voor de incheck van de gasten
* Gasten te ontvangen, welkom te heten en in te checken
* Aanspreekpunt voor logeer en daggasten te zijn
* Logeergasten uit te checken en uit te zwaaien bij hun vertrek

Wie zijn wij?

Ronald McDonald Kindervallei in Houthem (Valkenburg aan de Geul) biedt gezinnen met een kind met een beperking de mogelijkheid vakantie te vieren in een volledig aangepaste accommodatie. Ouders waarvan het kind wordt geopereerd in Atrium MC of intensieve therapie ondergaat bij Adelante kunnen bij de Kindervallei logeren. De Kindervallei is daarnaast een leer- en werkomgeving voor cliënten van Radar.

De Kindervallei beschikt over 8 appartementen, 6 gastenkamers, 15 wigwams en diverse multifunctionele ruimtes. Verder wordt de Kindervallei gerund door 4 vaste management medewerkers en operationeel ondersteund door onze sponsors in tijd, te weten; zoân 50 enthousiaste vrijwilligers.

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar enthousiaste âgastvrijeâ mensen die 4 uren per week hun dienstbaarheid, enthousiasme en kennis willen inzetten voor de gasten van de Kindervallei.

Wanneer werk je als vrijwilliger?
Maandag van 17.00 tot 21.00 uur/woensdag van 18.00 tot 22.00 uur/donderdag van 17.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur en zondag van 12.30 tot 16.30 uur.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Mail naar secretariaat@kindervallei.nl of bel 043-604 92 50.

HELP MEE AAN EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE VOOR EEN BIJZONDERE DOELGROEP