Gemeente Laarbeek


Winnaars Waterquiz bekend

LAARBEEK In het kader van Juni Watermaand is er samen met educatieschip de Watervlo een prijsvraag gehouden. Op het schip stond een groot waterreservoir. Bezoekers van de Watervlo konden raden hoeveel flesjes water je kon vullen met het water dat in het reservoir zat. Het juiste antwoord was 1450 flesjes (725 liter). Niemand had het juiste antwoord geraden. Er zaten wel twee mensen heel dicht bij. Zij hebben allebei een prijs gewonnen.

Prijswinnaars
Basisschool Brukelum uit Aarle-Rixtel kwam van alle basisscholen het dichtst in de buurt met 1440 flesjes. Docent Cor Aarts ontving op 21 juli het Waterwoordenboek en een Smikkelboekje. Alle kinderen uit zijn klas (groep 7) ontvingen een Watch-Doe-boekje met veel leuke waterspelletjes en vragen. Familie Van den Elsen uit Gemert zat met 1460 flesjes het dichtst in de buurt van alle individuele deelnemers aan de prijsvraag. Zij kregen in het kantoor van Rabobank Peel Noord in Gemert een tegoedbon van de Brabantse Kluis en een Smikkelboekje overhandigd. De kleinkinderen kregen een Watch-Doe-boekje en een tasje met leuke prijzen van Rabobank Peel Noord.

Het bezoek van de Watervlo aan de gemeente Laarbeek is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Peel Noord, de gemeente Gemert-Bakel en de gemeente Laarbeek.

Klik hier voor meer nieuws

Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl