Gemeente Vlaardingen


Opening Korhoenlaan en Holiërhoek

22-07-2010 |
Woensdag 14 juli opende wethouder Hans Versluijs van Bouwen en Wonende Korhoenlaan en het plein van winkelcentrum Holiërhoek. wethouder versluijs heropent het plein van de holierhoek

Aan de Korhoenlaan is een scholencomplex van het College Vos verrezen, zijn een sporthal en korfbalvelden aangelegd en is appartementencomplex De Kievit gebouwd. De Korhoenlaan heeft nu onder meer geluidsdempend asfalt, vrijliggende fietspaden, een zebrapad en brede, groene bermen gekregen. Ook zijn er extra parkeerplekken aangelegd, met in- en uitritten die goed overzicht bieden. In het najaar, tijdens het plantseizoen, worden nog bomen en heesters geplant, mooie gazonnen aangelegd en komen er nieuwe lichtmasten.

De Korhoenlaan is door de werkzaamheden een vriendelijk en toegankelijk gebied geworden waar het prettig is om te wonen, sporten en leren. De wethouder vierde de opening samen met de bewoners van de Korhoenlaan en Eksterlaan, leden van de voetbal- en korfbalvereniging, vertegenwoordigers van het College Vos en andere betrokkenen.

Het winkelcentrum Holiërhoek is opnieuw bestraat, het riool is vervangen, ongezonde bomen zijn vervangen door nieuwe bomen, straatmeubilair is vervangen, de openbare verlichting is verbeterd en er zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000