Nu ook een iPad Magazine in de winkel

22/07/2010 16:30

IDG Nederland

iPad-enthousiastelingen die maandenlang reikhalzend hebben uitgekeken naar de officiële Nederlandse introductie komen vrijdag dubbel aan hun trekken. Niet alleen ligt het nu al meest succesvolle en gehypte product van Apple dan in de winkel, maar ook het iPad Magazine is verkrijgbaar. In het 168 pagina's tellende tijdschrift - natuurlijk op iPad-formaat - blijft geen onderdeel onbelicht van Apple's tablet-computer. iPad Magazine ondersteunt de lezer voor, tijdens en na aankoop en staat boordevol tips, stappenplannen en noodzakelijke en inspirerende informatie.

Alle belangrijke functies, instellingen en apps passeren de revue. Van de meest basale informatie voor de beginnende gebruiker, zoals het instellen van e-mail, contactpersonen en omgaan met foto's en video's, tot zeer geavanceerde tips om echt het maximale uit de iPad te halen. Ook is er volop aandacht voor de beste accessoires die nu beschikbaar zijn.

iPad Magazine is een uitgave van IDG Nederland en een zustertitel van het succesvolle iPhone Magazine waarmee eerder naam en faam werd gemaakt. IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds toonaangevende multimediabedrijf in de ICT-branche. IDG is een webcentrisch bedrijf met meer dan 450 websites. Zo'n 140 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT-)marktsegmenten en de organisatie van 750 technologie gerelateerde beurzen en conferenties.

IDG Nederland bedient duidelijk gesegmenteerde doelgroepen met duidelijk gepositioneerde multimediale merken. Dit zijn op de consument gerichte merken, zoals Computer!Totaal, Zoom.nl, Tips & Trucs, Gadget.nl, Gamez.nl en MacWorld. En op de zakelijke markt gerichte merken als Webwereld, Computerworld, ChannelWorld, TechWorld, IT World en CIO. Meer informatie over IDG en IDG Nederland vindt u op www.idg.com en www.idg.nl.

http://www.idg.nl